økologisk frisør - Og hvad så?

Jeg har skabt et alternativ til traditionel hårpleje, og tilbyde behandlinger uden allergi- og kræftfremkaldende eller hormonforstyrrende stoffer.

Jeg bruger altid de reneste og mest skånsomme miljøgodkendte produkter på markedet. Mine hårfarver er alle godkendt af Grøn Salon, og dermed dokumenteret fri for miljø- og sundhedsskadelige stoffer.

Jeg fører produkter fra ZENZ Organic Products, Less is More og Phillip Martin, som alle er blandt de reneste på markedet.

Jeg holder mig hele tiden opdateret på hvad der sker omkring teknikker, forskning og trends inden for økologiske frisørartikler, og er på den måde hele tiden på forkant med udviklingen.

Mit mål er at skabe en god og afslappende oplevelse ved hvert salonbesøg, og samtidig skåne mennesker og miljø mest muligt i processen

Janni Skovgaard

Jeg startede i 2007 greenhouse - økologisk frisør, med et mål om at starte en lille salon, hvor god tid, nærvær og miljø er fundamentet.

Jeg er udlært i 1996, hvorefter jeg har arbejdet 10 år hos Birthe Gleerup i Århus - Danmarks første Miljøvenlige salon.

Jeg anvender teknikker af Vidal Sassoon. Hans arkitektegnede formgivning af frisurer sætter en høj standard for præcision og stil. Det betyder, at hver enkelt frisure er formet til hver enkelt kunde.