Produkter

Alle vores produkter er professionelle, og opfylder alle de krav vi stiller på salonen. De dækker alle de behov og krav du som kunde har til pleje og styling af hår og hud.

Vi har nøje udvalgt vores serier af produkter til både hår og hud. Produkterne er både miljø mæssigt forsvarlige, og så økologiske som muligt.

John Masters

Feel good - about looking good

“Kunststoffer har deres berettigelse, men ikke på og i kroppen. Hvorfor bruge skrappe kemikalier i shampooer, styling gels, fugtighedscremer og sæber? De blev skabt som billige erstatninger for naturlige sammensætninger, der gør et bedre job. Det er bedre for kroppen og miljøet at vende tillbage til kilden: Super Natural Botanicals.”

Denne simple filosofi danner grund- laget for et af verdens absolut mest omfattende certificeret økologiske hår- og hudplejeserier. John Masters Organics er udviklet gennem 20 år, og allerede inden økologi blev et fænomen og giver derfor en helt enestående kvalitet og alsidighed. Produkterne er kendetegnet af strenge kvalitetskrav til ingredienserne, ydeevnen og produktionen.

“Jeg ville ikke sætte mit navn på produkterne, hvis ikke jeg selv elskede dem”, John Masters

KEVIN.MURPHY

Kevin Murphy er en af verdens absolut mest anerkendte og respekterede stylister. Blandt andet er Kevin Murphy blevet krediteret af Vogue for at være opfinderen af beach hair-looket, og nu har han lanceret en eksklusiv serie af pleje- og stylingprodukter, der bærer hans eget navn.

Kevin Murphy valgte at lancere sin serie af hårprodukter, fordi han ikke var tilfreds med de eksisterende produkter, der fandtes på markedet. Derfor udviklede Kevin Murphy en række produkter, der alle er kendetegnede ved at have exceptionel styrke og alsidighed, så de kan underbygge ethvert look.

Produkterne fra Kevin Murphy indeholder eksklusive ekstrakter fra eksotiske planter, der giver helt unik pleje af håret samtidig med at du styler, og giver en aromaterapeutisk effekt.

Alle produkter fra Kevin Murphy er fri for både parabener og sulfater.

Philip Martins

Philip Martins er italiensk og udviklet af Mauro Trimigliozzi, med stor erfaring i den økologiske kosmetik branche.

Philip Martins filosofi er, at fastholde tilstanden af renhed gennem brug af organiske og ikke giftigt hår- og hudpleje produkter, stærkt inspireret af hans børns fødsel.

Missionen er, at bruge erfaringen til at blande naturlige organiske ingredienser og ikke-toksiske kemikalier for en perfekt balance mellem kvalitet, sundhed og ydeevne.

Philip Martins er godkendt til "grøn salon"

PurePact

Ren Økologi og Aromaterapi

100% rene ingredienser bevirker at de er aktive selv efter de er tilført håret. 100% rene økologiske urter, planteekstrakter, blomster og frugter sammensat med de nyeste teknologier sikrer renheden og det maksimale udbytte fra naturens gaver til håret.

Med koncentrerede essenser fra blomster, planter, urter, træ og rødder sammensat til at kreere den særlige purepact duft, som giver maksimalt udbytte fra de uundværlige olier.

African Botanics

African Botanics kerneingredienser består udelukkende af bæredygtige planter og mineraler, udvalgt på grund af deres høje indhold af antioxidanter og helende og regenererende egenskaber.

Den terapeutiske og nærende virkning har været kendt i tusinde år af oprindelige stammefolk.

Kom ind i salonen og hør mere og prøv produkterne.