Produkter

Alle mine produkter er professionelle, og opfylder alle de krav jeg stiller på salonen. De dækker alle de behov og krav du som kunde måtte have til pleje og styling af hår og hud.

Jeg har nøje udvalgt mine serier af produkter til både hår og hud. Produkterne er både miljø mæssigt forsvarlige, og så økologiske som overhovedet muligt.

ZENZ Organic Products

ZENZ Organic Products er et danskproduceret skønhedsbrand dedikeret til en sundere og mere bæredygtig skønhedsindustri

Produkterne, der inkluderer eksklusiv hårpleje, styling og hudplejeprodukter, er skabt med respekt for både din sundhed og planeten. Med naturlige og certificeret økologiske ingredienser, samt bæredygtig emballage, prioriterer ZENZ både kvalitet og miljø. Udviklet af frisører og stylister, inspirerer produkterne til kreativitet og professionelle resultater. Oplev velvære og selvforkælelse med ZENZ Organic Products hos Greenhouse Økologisk Frisør - en skønhedsoplevelse med omtanke for både dig og jorden.

Organethic Pure Care

Organethic Pure Care: Naturlig Skønhedspleje med Dybdegående Filosofi

Organethic Pure Care er enkel og bevidst selvpleje gennem skræddersyede hår- og kropsplejeprodukter baseret på nøje udvalgte planteekstrakter.
Serien er beriget med æteriske olier, som renser, genopbygger og fugter huden og håret ved brug af naturlige ingredienser med dokumenteret effekt.
Produktudviklingen bygger på avanceret forskning og teknologi, som sikrer optimal udnyttelse af ingredienser og benytter planters unikke virkestoffer uden brug af kemikalier.

Philip Martins

Philip Martins er italiensk og udviklet af Mauro Trimigliozzi, med stor erfaring i den økologiske kosmetik branche.

Philip Martins filosofi er, at fastholde tilstanden af renhed gennem brug af organiske og ikke giftigt hår- og hudpleje produkter, stærkt inspireret af hans børns fødsel.

Missionen er, at bruge erfaringen til at blande naturlige organiske ingredienser og ikke-toksiske kemikalier for en perfekt balance mellem kvalitet, sundhed og ydeevne.

Philip Martins er godkendt til "grøn salon"